Auto Race

Japansk Speedway

Asiatiske mennesker har tatt inn mye av europeisk og amerikansk kultur, spesielt de siste tjue årene. Særlig med tanke på sport har Japan gått i europeiske fotspor, men skapt egne versjoner av vår underholdning. Se bare på Auto Race, den særegne motorsykkelsporten som er populær i Japan. Denne stammer fra Speedway, altså kjører en rekke motorsykler rundt i ring og prøver å komme først uten å trykke på bremsen i det hele tatt. Det finnes faktisk ikke bremser, verken i Speedway eller i Auto Race. Eneste store forskjellen er at Auto Race ikke kjøres på grus/jordbane, her er det asfalt hele veien – dermed er sporten en god del farligere enn Speedway. Formålet med Auto Race er selvfølgelig underholdning, men japanerne er minst like ivrige som nordmenn når det kommer til pengespill. Uten muligheten til å satse penger hadde Auto Race neppe eksistert.

Umulig å jukse

Auto Race handler om gambling, sporten handler om å satse penger. Enten på dagens vinnere, på sesongens vinnere eller på hele rekker med utøvere – såkalte totalisatorer, akkurat som i norsk travsport. Klarer du å gjette rekkefølgen på vinnerne, vil du håve inn store summer. Auto Race holdes på store, moderne baner, og du sitter komfortabelt med en utsikt over alt som skjer, samtidig som du kan satse penger. Det er ikke mange spillportaler her i Europa som legger ut odds på Auto Race, men du kan fortsatt tjene penger fra komforten av din egen stue om du finner et passende nettsted på samlesiden casinoer.co. Japan er langt unna, men du trenger ikke bekymre deg for fiksing av konkurransen – motorsyklistene bor nemlig i egne bygg, fem hundre av dem om gangen. De får ikke kommunisere med verden når sesongen er i gang, altså er det umulig å bestikke dem. De ulike konkurrerende bor seks måneder om gangen i disse spesielle byggene, dermed er det store forskjeller på Auto Race og Speedway. Nå betyr selvsagt ikke dette at Speedway på noen måte er usikkert og at de store stjernene får bestikkelser!

Tilgjengeligheten til Auto Race

Bor du i Japan, har du alltid en Auto Race-bane like ved huset. Er du uheldig og bor langt unna, kan du laste ned en app til telefonen eller følge med på direktesendinger fra Auto Race på nettet. De ulike appene er dog vanvittig gode – streaming, odds, tips, du får det aller meste av informasjon rett på mobilen. Om du bor i Japan, som sagt. Og snakker japansk. For hverken hjemmesiden til sporten eller appene er oversatt til engelsk. Så lenge du finner odds på Auto Race online, vil du dog neppe ha problemer med å følge med på selve konkurransen. Oddsen er som regel veldig høy, altså er det gode penger å hente om du gjør de nødvendige undersøkelsene først og satser smart.

Privacy Policy