Motorsykler som brukes i MotoGP

MotoGP-sirkuset har kommet halvveis gjennom 2015-sesongen. Dette er motorsykkelløpene for de aller tøffeste i bransjen. Her er en liten oversikt over hvilke sykler som blir brukt av de ulike utøverne.

superbikeMotoGP sesongen 2015 startet i Qatar tidligere i år. Runden ble vunnet av Valentino Rossi. Sesongen avsluttes i Valencia 8. november. Alle motorsykkelprodusentene som Ducati, Honda, Suzuki og Yamaha har modeller som kjemper om seirene i hver av de 18 rundene man skal igjennom. Dette er motorsirkuset det virkelig lukter brent gummi av. Publikum jubler, sponsorene får aldri brukt nok penger, men alt i alt – hver runde er en folkefest. Kanskje en folkefest man burde være glad man kommer helskinnet gjennom. Italienernes store helt er selvfølgelig nevnte Rossi. Spanjolene derimot, forguder sin Marc Marquez.

Japanske produsenter

Valentino Rossi, som vant årets første runde i Qatar, kjører på en Yamaha YZR-M1 modell. Dette er en motorsykkel på 1000cc som veier 157 kilo uten føreren på. Sykkelen blir brukt av to lag i MotoGP-serien, det franske Monster Yamaha Tech 3 og det japanske Movistar-laget. MotoGP-serien består stort sett av japanske produsenter som nevnt ovenfor, men også Ducati har med to modeller, Desmosedici GP14 og GP15. Forskjellen på disse er minimal. Årets MotoGP har vært en stor publikumssuksess, og man ser at spillbransjen også utnytter dette med nye spill. Hos http://www.nyekasinoer.eu/ finner man flere spennende motorsykkelspill denne sommeren.

12 lag med i hver runde

Tilsammen er det 12 lag som kjører hver runde, men også flere lag kjemper om de åpne plassene. Andre raske motorsykkelmodeller som er med er Hondas kraftige RC213V, Suzuki GSX-RR og den italienske skjønnheten Aprilia RS-GP.

Privacy Policy