Rally – populært mål for betting

Nordmenn og rally

rally-i-snönNorge er et fantastisk land med fantastisk natur. Våre endeløse landeveier kriker og kroker seg igjennom et mirakel av et landskap, med vakre fjorder og naturskjønne enger overalt. Nordmenn er glade i bil – med raske, kraftige doninger på fire hjul kan man ta seg frem nærmest overalt og virkelig få et overblikk over vårt eventyrlige land. Det er nettopp derfor rally er så populært her i landet. Rally handler nemlig om å ta seg frem i villmarken, på grus, jord og asfalt. Ta seg frem i høy fart mens naturen glir forbi. Petter Solberg var den første nordmannen til å tjene seg en plass i historiebøkene når det kommer til rally, om man ikke regner med legendariske Martin Schanche som herjet i rallycross ett tiår tidligere. Petter Solberg gjorde sitt for at hele verden rettet blikket mot Norge – rallyverdenen spesielt. Årene som fulgte gikk tusenvis av unge gutter til diverse foreninger for bilsport og ville starte med rally. Som regel må man dog begynne med gokart, med mindre man allerede har en heftig rallybil klar til bruk. Vi vil faktisk påstå at det er Solberg-brødrene, både Petter og Henning, som vi har å takke for de unge stjernene i rallysporten her i Norge. Andreas Mikkelsen og Mads Østberg hadde sikkert Solberg i tankene når de satte seg bak rattet av sin første rallybil.

Tjene penger på rally

Om du vil tjene penger på rally, har du tre veier å gå. Enten blir du en rallysjåfør selv – dette er det vanskeligste og mest krevende valget. Du kan også tjene penger på rallyverdenen – selge kaffe på rallybanene eller tilby spesielle deler til rallybilene. Dette er dog nesten like vanskelig som å kjøre selv, siden rallyverdenen allerede er oversvømt av ulike interesserte parter. Så har man tipping – dette er desidert den enkleste måten å tjene penger på rally, samtidig som det ikke tar mer enn et par minutter å sette i gang. Du registrerer deg på en nettside, setter inn penger og tipper deretter på den neste vinneren i rallyetappen som kommer. Om du vil ha mer informasjon rundt denne prosessen samt hjelp til å finne rett sted, kan vi anbefale informasjonssiden http://casinoavisen.com/, en nettside som forteller mer om pengesatsing på nett – dette vil hjelpe spesielt nybegynnere med å finne veien. Siden rally er en ganske uforutsigbar sport, kan man se frem mot veldig gode odds på de ulike rallysjåførene. Satser du rett, vil du ofte tre- eller firedoble pengene dine. Hundrevis av mennesker har faktisk dette som sin primære inntektskilde. Ved å følge med på de ulike nyhetene og analysere formen til sjåførene kan man være ganske sikker på veddemålene man setter.

Norske rallysjåfører

Som sagt er det Petter Solberg som har fått mest oppmerksomhet fra internasjonale og norske medier når det kommer til rally. Petter Solberg er en levende legende, men han er ikke aktiv i WRC lenger og har dermed gitt stafettpinnen videre til yngre norske talenter. Andreas Mikkelsen og Mads Østberg har virkelig bevist at de har det som trengs for å kjempe om gullet. De to nordmennene ligger på henholdsvis tredje og fjerde plass sammenlagt i WRC for øyeblikket, med fire rallyer igjen før vinneren er kåret. Mads Østberg vil kjempe for harde livet, mens Mikkelsen kun trenger et par gode resultater for å klamre seg til pallen. Samtidig bør vi huske på at Andreas kun er 26 år gammel – fremtiden hans ser derfor veldig strålende ut. Om han fortsetter å prestere på et såpass høyt nivå vil han snart nå opp til Petter Solbergs nivå. Nordmenn vet hvem de skal tippe på under neste års WRC. Vil du være blant dem som ender med en saftig utbetaling? Da er det på høy tid å åpne en konto for tipping på nettet! Velg et nettsted som gir deg de største bonusene og de mest lukrative tilbudene, slik at du har litt ekstra å gå på når du først setter i gang.

Privacy Policy