Spennende utfordringer finnes overalt

Om du ikke mestrer å sitte stille, å være som alle andre, å ikke skille deg ut fra mengden, ser du sikkert etter utfordringer. Måter å teste seg selv på, presse kroppen til sitt ytterste – både fysisk og mentalt. Om du ikke kan kjøre langs vakre landeveier uten å kjenne lysten til å trykke gassen i bånn, er du en av oss. Søker du utfordringer, enkelte mer ekstreme enn andre, kan vi gi deg noen gode tips;

Motorsykkelkjøring

Det er utfordrende bare det å løfte en stor motorsykkel. De veier en del, og du må få dem opp i fart før aerodynamikken er sterk nok for å ikke ramle. Har du allerede et førerkort, kan du ta MC-lappen i tillegg, som en spennende utfordring. En utfordring som bringer med seg mange muligheter, også med tanke på karriere. Det finnes en rekke små og mellomstore turneringer i motocross og andre motorsykkelsporter her i landet. Om du kan trene deg opp til å mestre motorsykkelen så fullkomment som overhodet mulig, er det fullt mulig å bli regional, nasjonal eller verdensmester!

Fallskjermhopping

fallskärmFor de som liker å dra ting til det ekstreme, finnes fallskjermhopping tilgjengelig både her i Norge og i de fleste andre europeiske land. Legg merke til at du alltid må gå igjennom flaee dager (ofte uker) lange treningsøkter på land før du får gjøre ditt første hopp. Reiser man til utlandet kan man finne fallskjermhopping blant tilbudet av underholdning, men sikkerheten er så viktig som kan bli når det kommer til denne ekstremsporten. Aldri hopp ut av et fly med en sekk på ryggen uten å vite hvordan du skal lande trygt på bakken – ikke engang havet vil redde deg om noe går feil. Gå igjennom den «kjedelige» prosessen bak skolebenken og lær deg teorien, prøv ut ryggsekkene og pakk din egen fallskjerm. Når du til sider får lov til å gjøre ditt første hopp vil du forstå at utfordringen var verdt det endelige resultatet på alle mulige måter.

Cluedo med gevinster

Dette spillet kjenner de fleste til. Cluedo er en klassiker, et bordspill som finner på mange norske hyller. Og hyller i utlandet. Dette mysteriespillet med mord i sentrum er et av verdens mest solgte spill. Siden det tar maksimalt en times tid å komme seg igjennom Cluedo, får man spenningen i store doser hele veien. Nå har Cluedo også blitt foreviget som en spilleautomat, og du kan tenke deg hvor mye mer action du kan få ut av spillet nå om dagen. De samme symbolene, men mengder av animasjoner, gåter, bonusspill og sist, men ikke minst – store gevinster. Vinn hundretusener av norske kroner ved å spille det klassiske Cluedo i et moderne format! Velkommen til det 21. århundret.

Førerkortet

kort1Nå er dette en utfordring de fleste av våre lesere sikkert har oppnådd allerede, men det å ta lappen er en viktig milepæl i livet. Det er den første store utfordringen utenom skolen. Første gang du må gjøre alt selv, finne lærere selv, studere selv og gå opp til eksamen selv. Derfor kjennes det ekstra deilig å endelig få førerkortet i hånden. Sette seg inn i sin bil for første gang og sette nøkkelen i tenningen helt lovlig. Førerkortet er en viktig utfordring, som skiller menn fra mus og jenter fra kvinner.

Konkurranser

Nå er dette en selvfølge, men snakker vi om spennende utfordringer er det konkurranser det hele handler om. Spesielle konkurranser, i de spesielle aktivitetene man holder på med for underholdningens skyld. Kanskje kan du bli best i byen til å gå på line? Ta turen til Sofienbergparken om sommeren, så ser du de små konkurransene som avholdes der. Eller føler du en trang til å ta bilder av alt du ser? Lag kollasjer, og still dem ut i diverse konkurranser – enten på nettet eller i regi av Kulturministeren. Kanskje blir du den neste store artisten Norge har fostret frem, og får stille ut dine scrapbooks verden rundt? Konkurranser er den mest spennende utfordringen av dem alle, siden du har andre konkurransedyktige motstandere på andre siden av muren.

Privacy Policy