Underholdende slots med motorsport som tema

Slots, eller spilleautomater, finnes i mange versjoner, og det samme gjelder tema. Derfor finnes det også nok av alternativer hvis du gjerne vil kombinere dine to interesseområder – spilleautomater og motorsport. Vi skal her gi deg noen gode eksempler på slike spill hentet fra http://www.altomcasino.net/.

Freaky Cars

Her er det små racerbiler som spinner over fem hjul med 30 gevinstlinjer. Det finnes totalt elleve symboler i spillet, hvorav ni av dem er vanlige symboler, som alle er forskjellige biler. Det er også to spesialsymboler i spillet. Det ene er et wild-symbol, som vil erstatte alle vanlige symboler i spillet.

Det andre er et free spins-symbol som utløser 5, 10 eller 15 free spins, avhengig av om du får tre, fire eller fem av symbolene på likt. Disse symbolene er også scatter, noe som vil si at det ikke spiller noen rolle hvor på hjulene de lander. De gir gevinst uansett så lenge du har nok av dem.

Det meste du kan vinne per spinn i dette spillet er 10,000 mynter. Per vinnende linje er det 400 mynter som er maks gevinst, og dette kan du få dersom du har fem på rad av enten den røde, svarte eller turkise bilen. For å vinne kreves det at du har minimum tre like symboler på en linje, eventuelt i kombinasjon med en wild. Det minste du kan vinne er da 10 mynter, og bu satser minimum 1 mynt per linje. Spill på alle linjer koster dermed 30 mynter totalt.

Fast Lane

Hvis du liker Formel1, vil du like dette spillet. Her er det fem hjul med tre symboler hver, og disse symbolene er en blanding av biler og det du måtte trenge i et pit-stop. Det er åtte vanlige symboler i spillet, pluss fire spesialsymboler. Blant disse finner du et jackpotsymbol, en ekspanderende wild, et bonus-symbol og et free spins-symbol.

Jackpotten vinner du hvis du får fem jackpot-symboler på rad, og dette vil så gi deg 8888 mynter. Free spins byr på en multiplikator på 3, og du kan få mellom 5 og 15 av disse gratis spinnene avhengig av hvor mange free spins-symboler du får.

I bonusrunden kan du vinne store summer, men det krever at du vet hva hvert av mannskapet i pit-stopp gjør. De vanlige symbolene kan gi deg maks 1000 mynter per vinnende linje, og disse linjene finnes det hele 50 av.

Monster Wheels

Biler med monster er symbolene som gir deg store gevinster i dette spillet. Når du spiller kan du selv velge om du vil ha 128 eller 288 vinnende kombinasjoner, så her er spørsmålet om du tør å gamble. I tillegg til bilene er det også bokstaver i spillet, og totalt er det 14 symboler som du spiller med. To av dem er spesialsymboler. Den ene er en wild som erstatter alle vanlige symboler i spillet, og den siste er en scatter.

Scatter-symbolet, i form av en kanne med drivstoff, er free spins-symbolet. Når du får denne på hjul 1, 3 og 5 vil du aktivere bonusrunden i spillet, og du kan her velge hvor mange free spins du vil ha. Du kan enten få 12 spins med en multiplikator på 2, 6 med 4 ganger så store gevinster, eller kun tre spinn, med en multiplikator på 8. Hvis du i løpet av dine gratis spinn får enda flere bensinkanner vil du få enten 1, 2 eller det antallet free spins du valgte på første runde. Her gjelder det altså å velge riktig, for å vinne mest mulig.

Privacy Policy